Produkter för ukraina matgrupp (63)

Linfrömjöl 350g

Linfrömjöl 350g

Linfrömjöl används främst i bakning (till exempel kakor, småkakor, tårtor, pannkakor, muffins, cupcakes, muffins, etc.), och även för att göra vissa såser. Linfrömjöl är en värdefull kostprodukt och har många medicinska egenskaper. Det innehåller mycket vitaminer (B1, B2, B6, B9, etc.) och mikroelement (kalcium, kalium, magnesium, zink, etc.). Malning på stenmöllar gör det möjligt att bevara den balanserade naturliga sammansättningen av kornet, vilket möjliggör en minskning av det glykemiska indexet. Vikt: 350 g
Fågelkörsbärsmjöl

Fågelkörsbärsmjöl

Fågelkörsbärsmjöl har en bitter smak och liknar mandlar, men har samtidigt en söt smak som påminner om blåbär. På grund av sin extraordinära och raffinerade smak används fågelkörsbärsmjöl ofta för att göra pannkakor, pajer, muffins, ostkakor, bröd och självklart för att baka den berömda fågelkörsbärskakan. Denna produkt innehåller inte gluten. Produkten testas för gluten i varje produktionsfas. Garnec var först i Ryssland att få rätt att märka sina produkter med varumärket "Korsat Spannmål". Detta varumärke är en säkerhetsmärkning för glutenfria produkter från European Coeliac Societies, erkänt i de flesta utvecklade länder. Vikt: 400 g
Kikärtsmjöl 1000g

Kikärtsmjöl 1000g

Kikärtor är kikärtor eller hårärtor, de tillhör en grupp baljväxter. Kikärtor är en utmärkt proteinkälla och innehåller nödvändiga aminosyror, vilket gör att de kan ersätta kött. De är en källa till komplexa kolhydrater och fiber. Kikärtor ger kroppen olika vitaminer och mineraler, inklusive betydande mängder fosfor, vitamin B9, järn, zink, magnesium och kalium. De innehåller också omättade fettsyror. Kikärtor är kalorisnåla och har ett lågt glykemiskt index, och den fiber de innehåller hjälper till att sänka nivåerna av triglycerider och "dåligt" kolesterol. Kikärtor uppskattas särskilt av veganer och personer med allergier. Kikärtsmjöl görs av baljväxterna och har därför en unik proteinhalt, medan smaken liknar umami. Det glykemiska indexet för detta mjöl är nästan hälften så mycket som vetemjöl och endast 35.